Sitemap   Printversie  

scharendijke.info

Menu

Home > Inloggen

Nieuws

 

Laatste nieuwtje:  Gisteren 14 november heeft de gemeenteraad een voor ons belangrijk besluit genomen. We hebben het dus voor elkaar gekregen dat de herinrichting van de Dorpsstraat in plaats van pas in 2024 nu direct aansluitend na de realisatie bouw van Boogert gaat plaats gaat vinden. De verwachting is dat dit voorjaar 2021 zal zijn.

 

 

Wellicht heeft u al uit de krant vernomen dat onlangs is gestart met een parkeerenquête voor Zierikzee.Een groot deel van de bewoners van Schouwen-Duiveland komt echter om allerlei redenen in Zierikzee. Daarom heeft de gemeente de enquête zó ingericht dat deze vanuit verschillende “rollen” kan worden ingevuld. Er kan een keuze worden gemaakt voor bewoner van Zierikzee, ondernemer,  medewerker of bezoeker (sociaal of boodschappen). Het is daarom voor van groot belang dat alle bewoners van Schouwen-Duiveland in de gelegenheid worden gesteld om de enquête in te vullen. Daarom ook hecht de gemeente grote waarde aan om de enquête onder de aandacht te brengen van de achterban, en is gevraagd om de enquete op onze website door te geven

 

U vindt de enquête hier http://bit.ly/Parkerenzierikzee

 

 

 

ANDER NIEUWS IS: Helpende handen voor ouderen en andere die hulp nodig hebben:   lees verder.... ( of bel direct Jan Herschbach 06-48035780)

 

DORPSVISIE : Lees verder

 

Adres: Stichting Dorpsraad Scharendijke

Klaverstraat 13

4322 CG Scharendijke

Tel.: 0111-671296 / 0612939273

dorpsraadsd@zeelandnet.nl

 

 

 naam plaatsen.jpg

   

 

top